Ana Menü
E-Bülten
Anket
Zamanınızı Planlı Kullanabildiğinizi Düşünüyor musunuz?

Sayac



İstatistikler Yükleniyor ..!

1-Plan yapmaya vaktim yok?


1-Plan yapmaya vaktim yok?
 
    İnsanların plan yapmamalarının en yaygın nedeninin bu olması gerçekten çok şaşırtıcıdır. Ülkemizde çoğu insanın plan yapmadığı ve buna neden olarak zamansızlığı  göstermektedir. Oysa plansızlığın kabul edilebilir herhangi bir mazereti olamaz. Planlama kesinlikle sizi eylemden alıkoyacak bir mazeret olmaz.
 
   İnsanların gerçekte söylemek istedikleri şey, plan yapmanın onların gözünde televizyon seyretmek, gazete okumak ya da on beş dakika daha  fazla uyumak kadar önemli olmadığıdır. Planlamaya yüksek değer biçmiyorlar. Belki de planlamanın kendi hayatlarına getirebileceği muazzam yararların farkında değiller.
 
   Süregelen durumdan, hayatı meydana getiren olayları kendileri yönlendirmektense, hayatın kendiliğinden sürüp  kendilerini de sürüklenmesinden memnunlar. Gününüze plansız başlarsanız; tepkisel mi, yoksa tepkisiz mi, hareket edersiniz? Doğal olarak tepkili hareket edersiniz ve hayatınızın kontrolü sizin elinizde olmaz.1
 
   Belki mükemmel bir plan hazırlayamazsınız ama kendinize asıl hedef olarak amaçlarınızı bir sıraya ve düzene koymayı seçerseniz kaostan kurtulursunuz. Planlama işlerinizde bir düzenlilik, eylemde ve görevlerinizde başarı getirir. 
 



Üye Girişi
Foto Galeri
Hayatı ve Zamanı Planlama Teknikleri Semineri Yazarak Düşünmek Başarıda Zaman Planlaması Ayrıntılı Plan:Bir Yıl Boyunca Her Ay Bir Kitap Okumalıyım Yemek Çizelgesi Zaman Ayır Neyi Dinliyorsunuz?
Ziyaretçi Defteri
YukariCik