Ana Menü
E-Bülten
Anket
Zamanınızı Planlı Kullanabildiğinizi Düşünüyor musunuz?

Sayac



İstatistikler Yükleniyor ..!

9-% 100 başarı sağlanamazsa insanı umutsuzluğa, mutsuzluğa itmez mi?

Önce şu düşünceyi kabul temek gerekir ki, o da makinelerde bile  % 100 verim alınmamaktadır. Bunun nedeni ise yer çekimi, sürtünme v.s gibi nedenlerdir. Dolayısıyla insanların çalışmalarında % 100 başarı düşünmek yada hedeflemek yanlış olsa gerek.
 
   Zamanı düzgün kullanan insanlar % 100 bir başarı hedefler ama hiçbir zaman kesinlikle böyle bir sonuç beklenti içerisine girmezler. Onlar tüm planlarını, yapılması gerekenleri en ince ayrıntısına kadar düşünür ve uygularlar sonuçta güzel bir başarı ortaya çıkar. Bu başarı % 100 olabileceği gibi daha düşükte çıkabilir. Ancak şunu kabul etmek gerekir ki, planlama yapılmadığında başarı değil başarısızlıktan bahsetmek gerekir. Bu da mutsuzluk ve stres demektir.
 
   Planlama yapıldığında ise başarının yükselmesi demektir ki, bu da mutluluk demektir ki, bunu da %100  olması hiç de önemli değildir.
 




Üye Girişi
Foto Galeri
Hayatı ve Zamanı Planlama Teknikleri Semineri Yazarak Düşünmek Başarıda Zaman Planlaması Ayrıntılı Plan:Bir Yıl Boyunca Her Ay Bir Kitap Okumalıyım Yemek Çizelgesi Zaman Ayır Neyi Dinliyorsunuz?
Ziyaretçi Defteri
YukariCik